10 Instagram accounts voor de kinderkamer

In dit blog deel ik mijn favoriete 10 Instagram accounts voor de kinderkamer. Instagram is een perfect platvorm om inspiratie op te doen. Er zijn zoveel leuke accounts die mooie afbeeldingen van kinderkamers laten zien. Ook zijn er veel webshops met een hele mooie virtuele etalage. En hoe makkelijk is het dat je gelijk vanuit een post naar de webshop kan. Om te voorkomen dat je door al het moois verleid wordt, heb ik een paar duurzame tips voor je. Daarna kun je gaan kijken bij de door mij geselecteerde 10 Instagram accounts voor de kinderkamer.

Focus op hergebruik

Een duurzame kinderkamer bestaat uit een mix van hergebruik en nieuw. Als je hergebruik belangrijk vindt, dan kun je de volgende volgorde aanhouden:

  1. Wat heb je in huis en kan er hergebruikt worden
  2. Leen van familie en/of vrienden
  3. Wat kun je huren
  4. Kijk op Marktplaats of in de kringloopwinkel

Maak een plan

Heb je bovenstaande stappen gedaan en wil je iets kopen ga dan na voor jezelf:

  1. Wat heb ik echt nodig?
  2. Hoe lang gaat het mee?
  3. Kan het op meerdere manieren gebruikt worden?
  4. Van welk materiaal is het gemaakt?
  5. Waar is het gemaakt?

Heb je antwoord op deze vragen? Dan heb je een kader en kun je gaan rondkijken op Instagram. Met een plan laat je je minder snel afleiden door plaatjes en kun je met focus zoeken. Om je alvast richting te geven heb ik 10 Instagram accounts voor je geselecteerd.

10 Instagram accounts voor een duurzame kinderkamer

Ik heb de 10 leukste Nederlandse accounts voor een duurzame kinderkamer geselecteerd. Deze accounts staan vol leuke inspiratie en hebben ook een webshop. Variërend van behang, meubels, beddengoed, posters tot accessoires.
@bibelotte
@littledreamers
@mevrouwkraai
@ziloen
@mininorden
@Moomu_amsterdam
@littleandpure
@kroostvintage
@studioditte
@studiobaas

Door een mix van hergebruik en nieuwe items van deze accounts, creëer je jouw eigen en unieke duurzame kinderkamer.

Heb je toch nog hulp nodig of behoefte aan een stappenplan? Mail mij voor de gratis 6 stappen checklist of bel voor een afspraak.