Over het bedje van waren Stephanie en Grit het snel eens! Dit Deense design is ook één van mijn favorieten. Het is multi-functioneel en gemaakt van hoogwaardig berkenhout. Het groeit met je kind mee vanaf de geboorte tot 6 à 7 jaar. En daarna kan het nog generaties lang mee.

Om de muur een leuke kinderlijke look te geven zijn er muurstickers gebruikt. De muurstickers zijn gemaakt van textiel, waardoor de stickers 100% herbruikbaar en uit wasbaar zijn. Ideaal voor een kinderkamer.

Alle muren in de kamer zijn geverfd met verf van Aquamarijn. De verf van Aquamarijn wordt gemaakt van minerale en plantaardige grondstoffen. Goed voor mens en milieu en in alle gewenste kleuren verkrijgbaar.

Met de inrichting van een babykamer is veel duurzame winst te behalen. Het gaat om de ruimte waar je kindje in zal verblijven. Wanneer je bewust de materialen kiest die je in het kamertje gebruikt, creëer je dus eenvoudig een aangenaam binnenklimaat.

Voor mij zijn Stephanie en Grit meer dan geslaagd voor de ‘duurzame kinderkamer’! En nu afwachten wanneer het kindje van Stephanie en Grit geboren wordt, de kamer is er klaar voor!

De bovengenoemde producten zijn hier te vinden:
Commode: gekocht bij www.olijk.nl
Vloer: van het merk Forbo via www.vtwonen.nl
Verzorging: www.naifcare.com en www.sophiedegiraf.nl
Bedje: voor meer informatie www.leander.com
Muursticker: www.jutenjuul.nl
Verf: www.aquamarijn.com
Dekentje en hoes aankleedkussen: www.hema.nl