6 Stappen Checklist

Hoe richt je jouw kinderkamer duurzaam in?

  • In 6 stappen de kinderkamer duurzaam inrichten
  • Antwoord op de vraag wat duurzaam is
  • Uitleg waarom dit belangrijk is in de kinderkamer
  • Inclusief styling tips
  • En handige links

Debora: “Er is net een hele wereld voor me opengegaan! Zo mooi is deze checklist! Alleen maar lof voor de layout en vormgeving ook, echt! Het leest zeer vlot en de tips zijn echt wel doenbaar. Hartelijk dank alvast voor deze prachtige checklist met de bijbehorende info-links! Ik leer er echt veel van!”

Annemarie Federer – De Duurzame Kinderkamer Stylist

Een duurzame kinderkamer is een kamer die ingericht is met focus op hergebruik. Waar natuurlijke en duurzame materialen gebruikt worden. Een kamer die voor nu is en de toekomst.

Na een interieur opleiding en veel onderzoek naar wat duurzaam is, focus ik mij vanaf 2018 volledig op het inrichten van duurzame kinderkamers. Sindsdien heb ik veel kinderkamers ingericht. Nu is het tijd om mijn kennis met jou te delen. Daarom heb ik de 6 stappen checklist geschreven zodat jij zelf aan de slag kan met jouw eigen duurzame kinderkamer.

Na het lezen van de 6 stappen checklist weet je hoe je begint en waar je op let.

Busra: “Maar wat is het toch een top werk van magie dit. Hartelijk dank voor deze eye-opener, en ik blijf je altijd met plezier volgen!”

Checklist babykamer

Ben je klaar voor jouw droom duurzame kinderkamer?

Download dan gratis de 6 stappen checklist en ga aan de slag met deze handleiding. Zeker weten dat je jouw droomkamer gaat realiseren.