skip to Main Content

Neem nu contact op en vraag een offerte aan.

kinderkamerstylist amsterdam

KINDERKAMERSTYLIST - ANNEMARIE

In 2013 is mijn carrière als duurzaam kinderkamerstylist begonnen met mijn eigen label Evy+Anne voor duurzaam slapen. Door Evy+Anne kwam ik in contact met Tamara Peers van BabyBeGood. Al snel kwam de vraag van Tamara om een duurzame kinderkamer in te richten op de Negenmaandenbeurs. Op de Negenmaandenbeurs in 2014 stond er een eerste versie. Dit smaakte naar meer, zowel bij mij als BabyBeGood.

In 2014 kwam er nog één en in 2015 stond er weer een fantastische kamer op de Negenmaandenbeurs. In 2016 heb ik in samenwerking met MamaNL een filmpje gemaakt; de duurzame kinderkamer make-over. De kamers kwamen tot stand door een combinatie van mijn inhoudelijke kennis en een stylist. Begin 2017 heb ik een opleiding gevolgd voor interieur stylist. Zo heb ik mezelf ontwikkeld tot kinderkamerstylist en geef ik styling- en inhoudelijk advies over duurzame kinderkamer inrichting. Dit doe ik in de regio Amsterdam en daarbuiten.

Duurzame kinderkamer Stylist Annemarie Federer

Duurzaam en mooi

Duurzaamheid en passie voor alles wat mooi en kwalitatief goed is, staat centraal in mijn leven. Elke dag kijk ik hoe ik door kleine handelingen bij kan dragen aan een fijne omgeving voor mens en milieu. Mijn ogen gaan glinsteren van mooi vormgegeven design. Dit kan alles zijn, kleding, accessoires, meubels of iets heel kleins. Mijn overtuiging is, less is more. Liever één mooi voorwerp waar ik heel blij van word, dan 20 waar ik niks bij voel.

Na jaren gewerkt te hebben in de commerciële arbeidsbemiddeling, was ik toe aan een nieuwe stap. Het werd tijd om mijn eigen ideeën te gaan volgen. Een daarvan is de Duurzame Kinderkamerstylist. Hierin valt voor mij alles samen, creëren en duurzaamheid. Ik woon in Amstelveen en ben getrouwd met Menno. Wij hebben drie kinderen, Evy (2004), Tyn (2007) en Julius (2011). Onze gezinspassie is hockey; we spelen allemaal. Daarnaast hou ik van lekker (vegan) eten, yoga en Italië is mijn favoriete vakantieland.

"Mijn missie is om als kinderkamerstylist te laten zien hoe leuk, makkelijk en mooi duurzaam inrichten is"

Annemarie

Back To Top