skip to Main Content

Neem nu contact op en vraag een offerte aan.

Duurzame babykamer inspiratie

Voor de lancering van Poppy to Pumpkin heb ik samen Laura de Jong (Poppy to Pumpkin) en Kelly Janssen van heij & zij een duurzame babykamer ingericht op de Negenmaandenbeurs.

Met de 100% duurzame babykamer hebben we weer laten zien hoe mooi en leuk duurzaam inrichten is.

Duurzame Kinderkamer Stylist-Poppy to Pumpkin duurzame babykamer 2018
Duurzame Kinderkamer Stylist kamer Louen

Een Duurzame Kamer voor Louen

De opdracht voor de kamer: sfeervol, warm, fris en passend bij kind.
Louen is een energieke en ondernemende dreumes. Wel een meisjes kamer maar niet te zoet.

Ik zou iedereen aanbevelen om samen met Annemarie de kamer voor je kindje(s) in te richten!
Ze heeft ontzettend veel kennis op het gebied van duurzame materialen en onder aan de streep kun je ook besparen omdat het uitgangspunt is ‘wat heb je en wat kun je hergebruiken’. Ik ben zo blij met het resultaat! Het kleurgebruik, de indeling en de styling vind ik geweldig, kortom: Complimenten voor Annemarie.

Esther Soulier, moeder van Louen

Een Duurzame Kinderkamer voor James

Toen Laura van lauraenjames.com in verwachting was van haar tweede kindje, ging haar oudste zoontje James naar een andere kamer. Dé aanleiding voor Laura om de nieuwe kamer voor James duurzaam in te richten. Fijn om Laura hierbij te helpen. De kamer is mooi en duurzaam geworden. Ze schreef er hele leuke en goede blogs over.

“Voor James z’n jongenskamer heb ik samengewerkt met Annemarie. Ze luistert goed naar mijn wensen en kent enorm veel mooie duurzame merken. Zo kon ik makkelijk groene keuzes maken, die er ook nog eens prachtig uitzien.” 

Laura de Jong van LauraenJames.com

Duurzame Kinderkamer Laura&James

Foto: Laura de Jong

Duurzame-Kinderkamer-make-over-MamaNL

Duurzame Kinderkamer make-over

Met MamaNL heb ik, samen met een fantastisch team, in één dag een werkkamer omgetoverd in een Duurzame Kinderkamer. De video van de make-over vind je op youtube.

“Ik heb Annemarie leren kennen als een gedreven vrouw die vol enthousiasme haar doelen nastreeft. Die veel weet over het maken van duurzame keuzes en een harde werker is. Wat mij betreft werken we nog lang samen!”

Brenda Leusink van MamaNL.nl

Duurzame Babykamer Negenmaandenbeurs

Voor de negenmaandenbeurs heb ik met BabyBeGood twee keer een Duurzame Babykamer ingericht. Vijf dagen hebben we bezoekers door middel van een hele mooie kamer inhoudelijk geïnformeerd over hoe je duurzaam inricht.

“Wij hebben met veel plezier samengewerkt met Annemarie aan het project de duurzame babykamer. Onder de begeleiding van Annemarie hebben studenten van de Academie Artemis en Cibap vakschool voor Verbeelding een duurzame babykamer ingericht volgens de nieuwe trends. Annemarie heeft veel inhoudelijke kennis over waar materiaal aan moet voldoen (afkomst en samenstelling van het materiaal) om volgens onze eisen ‘duurzaam’ te heten.” 

Tamara Peers van BabyBeGood

Duurzame Kinderkamer negenmaandenbeurs
Back To Top