Portfolio

Bekijk hier het werk van Annemarie. Kinderen staan in haar werkwijze centraal.

Feline's kamer

De toekomstige kamer, nu nog werkkamer, heeft alles behalve standaard afmetingen. Het eerste deel van de kamer is vrij smal, daarna is het hoog.

De Uitdaging: Creëer een unieke oplossing en stijl voor deze ruimte. Een kamer voor nu en in de toekomst.

Kalle's kamer

Jorien en Mijke hadden alles online gezien en kwamen er niet uit. Ze hadden zoveel gezien dat ze geen keuze meer konden maken. Daarnaast heeft de kamer van Kalle een afwijkende vorm.

De Uitdaging: Het is een kleine kamer en heeft een afwijkende vorm. Een belangrijke uitdaging is Jorien en Mijke op één lijn krijgen. Ze verschillen in bijna alles als het om de inrichting van de kamer gaat.

Emma's kamer

De kinderkamers van de oudste twee zijn al gedaan in het nieuwe huis. Alleen de kamer van Emma staat nog op de to-do. Door de drukte van een gezin en een eigen bedrijf komt Julie niet toe aan deze kamer.

De uitdaging: het schuine dak wordt op termijn een dakkapel. Een indeling maken die dusdanig is dat de inrichting van de kamer behouden blijft, ook met dakkapel.

Boaz's kamer

Boaz is nu 1 jaar en 3 maanden. Hij slaapt op mijn kamer. Zijn kamer eigen kamer doet nu koud aan, ongezellig en rommelig.

De uitdaging: Een kamer die rust uitstraalt en ook speelsheid. Niet te druk en toch warm aanvoelt.