De kamer van Feline

“Voor het moodboard ging Annemarie vooral in gesprek met Feline”

Van werkkamer naar een prachtige kinderkamer

De toekomstige kamer, nu nog werkkamer, heeft alles behalve standaard afmetingen. Het eerste deel van de kamer is vrij smal, daarna is het hoog.

De Uitdaging: creëer een unieke oplossing en stijl voor deze ruimte. Een kamer voor nu en in de toekomst.

De Basis: voor de basis heb ik gekozen voor ton sur ton kleuren in combinatie met een paar krachtige kleuraccenten. Door deze keuze kunnen we aan de slag met kleur en blijft het tegelijkertijd rustig.

De Meubels: Door de unieke vorm van de kamer, wordt er een bureau op maat gemaakt.

Bijzonder: de hoogte van de ruimte wordt geaccentueerd door de muur aan de voorzijde in de kleur Blush te schilderen. Samen met de grote lamp en de pompoms aan het plafond, komt de hoogte helemaal mooi naar voren. Het bureau wordt in dezelfde kleur gemaakt en is echt een eye-catcher.

De indeling: in de kamer creëer ik drie plekken, ontspanning, werken en studio. De studio maken we door op het midden van de muur tegenover het bureau een spiegel op te hangen.

Waar komt het vandaan?

Leuk om te weten

  1. Kleuren muur: Blush 267 van Little Greene en Ral 9010
  2. Bureau: op maat gemaakt www.dylanbosgra.nl
  3. Bed, stoel, poef, kleed, stoel: Marktplaats
  4. Bureaustoel, spotjes, grote lamp, tafeltje: al in huis
  5. Accessoires: hergebruik en nieuw

Feline is energiek, bewegelijk, spontaan en is graag bezig. Ze is een echte danseres. Ze houd van bewegen, ze is creatief en ondernemend. 

Alles ging in hele fijne concrete stappen. Door samen kritisch en realistisch naar elkaar te zijn én te blijven, ontstond er een band en een geweldige nieuwe kamer.

Mariette en Rogier