Selecteer een pagina

Kinderkamer stylist advies

door feb 20, 2018

Advies kinderkamerstylist Annemarie

Een DUURZAME KINDERKAMER:

  • Bestaat uit een mix tussen hergebruik en nieuw,
  • Heeft natuurlijke en duurzame materialen,
  • Besteed aandacht voor mens en milieu,
  • Is voor nu en in de TOEKOMST.

Als KINDERKAMERSTYLIST kijk ik wat er al in huis is en wat hergebruikt kan worden. Daarna ga ik na wat er nog (echt) nodig is. Ik kies voor het gebruik van zoveel mogelijk natuurlijke materialen en accessoires die tijdloos zijn en lang meegaan.

Ik geef KINDERKAMER STYLING- en inhoudelijk advies. Zo creëer ik mooie kinderkamers voor nu en in de toekomst.

Je kunt bij terecht met grote en kleine vragen, van KLEURADVIES tot het het inrichten van een hele kinderkamer.

Wil je meer weten over welke vloeren, verf, behang, meubels en accessoires duurzaam zijn, neem dan contact op.

 

Kleuradvies: € 80,-

Kies je altijd voor safe en wil je nu toch iets anders? Heb je een zetje nodig om de eerste stap te zetten?
Ik help je met kiezen van de juiste kleur. KLEUREN omarmen en geven een fijne dimensie. Wij gaan samen een de stap zetten naar meer kleur op de muur. Het KLEURADVIES is inclusief kleurkaart, dé leidraad om kleurkeuzes te maken voor de muren en accessoires. Je zal versteld staan wat een fijne uitwerking kleur heeft in de kinderkamer.

Advies Small: € 160,-

Heb je zelf al het een en ander gedaan? Of twijfel je over kleur en accessoires?
Ik maak aan de hand van je wensen een advies met een
MOODBOARD en KLEURKAART. In dit advies staat  welke kleuren je waarvoor gebruikt en tips om de kamer verder in te richten. Met het advies en een lijst van (duurzame web) shops, kun je zelf aan de slag om jouw eigen duurzame kinderkamer in te richten.

 

Iris: ” Wat ik het leukst vind en wat voor mij de grootste meerwaarde van onze samenwerking was, is dat we tot een eindresultaat zijn gekomen waar ik zelf niet toe was gekomen” 

Advies Medium: € 240,-

Vind je het fijn als er iemand meedenkt? Je een handleiding hebt waarmee je zelf duurzaam gaat inrichten?
Ik kom bij je langs om door te spreken wat de wensen zijn. Je vertelt mij precies hoe jouw droom kinderkamer eruit ziet. Na ons gesprek ga ik voor je aan de slag. Je krijgt een advies met moodboard, kleurkaart, PLATTEGROND met de indeling én een lijst van (duurzame web) shops. Je gaat met een uitgewerkt plan jouw duurzame kinderkamer inrichten.

Advies Large: € 400,-

Wil je een DUURZAAM CADEAU aan jezelf geven?
Een duurzame kinderkamer is cadeau voor je kindje en jezelf. Ik kom bij je langs om alle wensen uitgebreid door te spreken. Daarna verras ik je met een compleet uitgewerkt advies inclusief moodboard, kleurkaart, plattegrond met indeling, een lijst van (duurzame web) shops én kom ik bij je langs om de inrichting en de styling te doen. Aan deze DUURZAME KINDERKAMER hoef je niks meer te doen, behalve genieten van het resultaat dan!

 

BEDRIJVEN, MERKEN, WINKELS, WEBSHOPS EN BLOGGERS

Ben je een BEDRIJF, MERK, WINKEL, WEBSHOP of BLOGGER en wil je meer weten of duurzaam inrichten? Ik geef presentaties over wat duurzaam is en hoe je duurzaamheid toepast in de kinderkamer. Presentaties geef ik op beurzen, events en in winkels. Bloggers help ik bij het verkrijgen van de juiste achtergrondinformatie. Op projectbasis is het mogelijk om op locatie een (tijdelijke) DUURZAME KINDERKAMER in te richten.

Voor meer informatie, stuur mij een mail: annemarie@duurzamekinderkamerstylist.nl.