Kinderkamer Stylist Advies

Een duurzame kinderkamer

Een duurzame kinderkamer is een mooi proces waarbij je steeds opnieuw kijkt waar je staat en wat je echt nodig hebt. Zo ligt de focus op hergebruik waardoor je anders om je heen gaat kijken. Ook het gebruik van natuurlijke materialen speelt een belangrijke rol. Het kamertje gaat groeien totdat alles klopt. En dit kloppen is het juiste gevoel voor je kind en voor jou. 

“Duurzaam inrichten en stylen doe ik door het hergebruik en nieuw te combineren”

Annemarie

Waarom de Duurzame Kinderkamer Stylist

Jouw unieke kind is mijn vertrekpunt. Een veilige en geborgen kamer die eigen voelt voor een kind. Voor ieder kind is het belangrijk dat er ruimte is voor zijn eigen ik. Dat ze spulletjes om zich heen hebben die belangrijk voor ze zijn. Hierdoor creëer je een eigen en unieke plek die Instagram waardig is. Omdat het echt is en je dat voelt. En dit is waar ik je mee help. Samen richten we een kinderkamer in voor je kind. Dit doe ik door zoveel mogelijk te kiezen voor meubels en accessoires die een verhaal hebben. Omdat ik geloof dat wat een kind om zich heen ziet van invloed is op hoe het zich voelt. 

Duurzame werkwijze

Wat goed is voor de aarde is goed voor je kind. Mijn uitgangspunt is, wat heb je al in huis. Ik heb aandacht voor hergebruik. Want ik geloof dat hergebruik creativiteit stimuleert. Het voelt snel goed en geeft een warme sfeer. Duurzaam is voor mij bewust kiezen. Wat heb je echt nodig. Hoe kom je er aan, hoe lang gaat het mee en van welke materialen is het gemaakt. Voor kinderkamers voor nu en in de toekomst.

advies op maat kinderkamer

Advies op maat

Elk kind en iedere kamer is uniek. Daarom is er advies op maat. Omdat elke situatie anders is.

Is er bijvoorbeeld het volgende aan de hand:

  • Je wil graag een andere indeling van de ruimte
  • Er staat een mooie basis en je bent op zoek naar meer harmonie
  • Je kinderen gaan samen op een kamer slapen
  • Je kinderen gaan ieder op een eigen kamer slapen
  • Je hebt zelf ideeën en vind het fijn als er iemand meekijkt
  • Je wil graag meer kleur aanbrengen
  • En voor alle andere situaties

“Annemarie heeft ervoor gezorgd dat ons kleine kinderkamertje veel meer sfeer heeft gekregen. Ze heeft verstand van zaken en dat merk je aan alles. Ook kon ik haar altijd bereiken en was ze erg on point met reageren. Het is nog leuker geworden dan ik dacht!”

 

 

Anne-Brechtje

Moeder van Juda

“De onderlinge communicatie was altijd goed. Jouw flexibiliteit was ook heel fijn en we voelden altijd de ruimte eerlijk tegen je te zijn. Het moodboard en het kleurenpalet hebben ons heel veel richting gegeven. Het was heel fijn dat je Kalle als kind meenam in het ontwerp. Je hebt de tijd genomen ons te leren kennen en de sfeer van ons hele huis mee te nemen. We vonden het heel knap hoe je dat allemaal ‘op afstand’ deed!”

Jorien en Mijke

Moeder van Kalle

We zijn heel erg blij met het eindresultaat en Annemarie heeft ons gedurende de transformatie ook steeds verschillende tips gestuurd zodat we goed konden vergelijken en precies de spullen en kleuren hebben gekozen die bij onze kinderen/ons passen

 

Saskia en Oscar

Ouders van Balthazar en Aurelie

Kies wat het beste bij je past

Een paar tips of een total make-over? Wat heb jij nodig? Wat mij betreft kan en mag alles want groot of klein, ik doe alles met heel veel liefde en toewijding. De belangrijkste ingrediënten voor een warme duurzame kinderkamer die geborgenheid geeft. 

Advies voor unieke kinderkamers

duurzame-voorleesstoel-kinderkamer

Online kinderkamer advies 

De meubels staan en het is prima. Je bent al best trots op jezelf. Je hebt over veel wat in de kinderkamer staat nagedacht. En het klopt bijna voor je gevoel. Dat bijna blijf je voelen. De kinderkamer mist iets alleen je weet niet precies wat. Je zoekt naar het gevoel dat het klopt. Omdat je al zo goed op weg bent, is dit wat je nodig hebt.

Duurzame-Kinderkamer-Stylist-VTWonen

Van kinderkamer naar tienerkamer

Tot voor kort was de kinderkamer prima. En nu veranderen er dingen, je kind gaat naar de middelbare school en is veel meer op zijn kamer. Het is een plek waar huiswerk gemaakt wordt en ook waar je kind wil chillen. Op zichzelf kan zijn of rustig iets kan kijken. Een plek waar je tiener rust en ruimte ervaart. 

kinderkamer ideeen duurzaam speelgoed

Kinderkamer voor hoog sensitieve kinderen

Kinderen die hoog sensitief zijn, zijn gevoelig voor ruimten, sfeer, licht en ligging. Voor kinderen die intens waarnemen en voelen is een rustige en veilige ruimten heel belangrijk. Maak van de kinderkamer een plek waar je kind kan opladen en zodat het weer nieuwe energie heeft voor wat er komen gaat.

“Een duurzame kinderkamer is mooi, hip en Instagram waardig”

Annemarie

“We hadden snel een kleuradvies waar we wat mee konden. We konden meer spullen hergebruiken dan waar we zelf op zouden komen. ? Dank voor de hulp bij deze mooie kamer. Lotte speelt er graag, slaapt er goed. En het is een heel mooie ruime kamer geworden met fijne kleuren”

Laura

Moeder van Lotte

“Ik zou iedereen aanbevelen om samen met Annemarie de kamer voor je kindje(s) in te richten! Ze heeft ontzettend veel kennis op het gebied van duurzame materialen en onder aan de streep kun je ook besparen omdat het uitgangspunt is ‘wat heb je en wat kun je hergebruiken’. Ik ben zo blij met het resultaat! Het kleurgebruik, de indeling en de styling vind ik geweldig!”

Esther

Moeder van Louen

“Korte lijnen, goede bereikbaarheid, snelle reacties en het advies verpakt in een mooi moodboard, waardoor je meteen duidelijk beeld krijgt van het kleurenpakket en het beoogde resultaat”

Iris

Moeder van Lorijn

In 7 stappen een nieuwe kinderkamer

Mijn werkwijze is stap voor stap.  Zo ontstaat er ruimte om te voelen en te creëren. Een verandering is een proces. Door het proces in stappen op te delen maken we jouw unieke kinderkamer. Ik begeleid de stappen en neem je mee. Het resultaat: in 7 stappen maken wij samen dé kinderkamer waar je kind en jij zich helemaal thuis voelen en die past bij wie jullie zijn.