Over mij

de Duurzame Kinderkamer Stylist

Ik ben Annemarie, kinderkamerspecialist. Met mijn grote liefde voor kinderen én kleur werk ik vanuit mijn gevoel en intuïtie.

Ik geloof dat kinderen precies weten wat bij hen past. Het is aan ons om ons open te stellen

Om te luisteren en aandacht te geven aan het kind. Te voelen wat er nodig is zodat een kind zichzelf kan zijn.

Ik geloof in harmonie. Harmonie is voor mij het grotere geheel. Harmonie tussen kind en kamer. Harmonie tussen kind, ouders en het huis. Harmonie zorgt dat het past en dan is een kamer perfect

Ik vertrouw op mijn intuïtie. Mijn aandacht gaat uit naar het hele gezin. Ik deel met kinderen en ouders wat ik voel. Vanuit mijn gevoel creëer ik. Zodat er een kamer ontstaat die past. Past bij het kind en bij het gezin.

Hoe het begon

In 2013 gebon ik met mijn eigen label Evy+Anne Duurzaam slapen. Al snel daarna was ik ook met de inrichting van kinderkamers bezig. Na mijn opleiding interieur stylist ben ik mij volledig gaan focussen op kinderkamers. Hierin komt voor mij alles samen, mijn liefde voor kinderen en creëren. Duurzaam denken en doen zit in mijn DNA. Het is hoe ik groot gebracht ben.

Ik woon in Amstelveen samen met mijn man Menno, dochter Evy (2004) en twee zoons Tyn (2007) en Julius (2011). Ik werk vanuit huis. Zo kan ik mijn fijne werk en gezin goed combineren.

Annemarie Federer – “Ik combineer hergebruik en nieuw”

Duurzame werkwijze

 

Wat goed is voor de aarde is goed voor je kind. Mijn uitgangspunt is, wat heb je al in huis. Ik heb aandacht voor hergebruik. Want ik geloof dat hergebruik creativiteit stimuleert. Het voelt snel goed en geeft een warme sfeer. Duurzaam is voor mij bewust kiezen. Wat heb je echt nodig. Hoe kom je er aan, hoe lang gaat het mee en van welke materialen is het gemaakt. Voor kinderkamers voor nu en in de toekomst.

En dit zeggen zij over mij:

“Korte lijnen, goede bereikbaarheid, snelle reacties en het advies verpakt in een mooi moodboard, waardoor je meteen duidelijk beeld krijgt van het kleurenpallet en het beoogde eindresultaat”

Iris

“Ik zou iedereen aanbevelen om samen met Annemarie de kamer voor je kindje(s) in te richten! Ze heeft ontzettend veel kennis op het gebied van duurzame materialen en onder aan de streep kun je ook besparen omdat het uitgangspunt is ‘wat heb je en wat kun je hergebruiken’. Ik ben zo blij met het resultaat! Het kleurgebruik, de indeling en de styling vind ik geweldig!”

Esther