Babyuitzet huren Duurzame Kinderkamer Stylist

Een babyuitzet huren

Wat komt er allemaal op de to-do lijst als zich een mini-me aankondigt? Het huis inclusief babykamer moet in orde gemaakt worden. Verder een hele babyuitzet kopen en een babykamer inrichten volgens de laatste trends. Weet je al dat een babyuitzet huren ook tot de mogelijkheden behoort? Huren biedt veel voordelen en is daarom een hele interessante optie voor je babyuitzet.

Hoe kom je aan wat je nodig hebt

Er ligt in deze organisatorische fase vooral veel nadruk op kopen. En dan zoveel mogelijk nieuw want dan weet je zeker hoe de staat is. Als Duurzame Kinderkamer Stylist kijk ik daar anders naar, zeker als het gaat om het inrichten van de babykamer. Alle spullen worden in de baby fase relatief kort gebruikt en kunnen prima meerdere rondes mee. Het duurt wel even voordat iets uit elkaar valt of niet meer veilig is. Dus kopen staat bij mij onderaan het lijstje. Hoe kom je aan de babyuitzet als kopen onderaan staat?

Er zijn meerdere mogelijkheden:

  1. Kijk als eerste wat je in huis hebt en hergebruikt kan worden. Heb je bijvoorbeeld nog een leuk kastje staan wat ook als commode gebruikt kan worden.
  2. Vraag aan familie en vrienden of zij nog spullen hebben die op de babyuitzet lijst staan en die je kunt lenen. Uiteindelijk gebruik je veel spullen maar kort en kun je bijna alles meerdere keren gebruiken.
  3. Marktplaats en de kringloopwinkel, daar ben ik natuurlijk een groot fan van. Over de mogelijkheden heb ik een blog geschreven, kast babykamer: handig en duurzaam.

Babyuitzet huren duurzaam

Huur je babyuitzet

Tussen lenen en second hand zit een hele interessante andere optie waar ik heel blij van word, namelijk een babyuitzet huren.
Bij de Baby Exchangerie heb je verschillende mogelijkheden. Je kunt je hele babyuitzet huren of losse items. Als je al een aantal dingen hebt, is huren dus een super optie om de benodigdheden aan te vullen. Je kiest dus alleen voor wat je echt nodig hebt en gebruikt.

Wat zijn de voordelen van een babyuitzet huren:

  1. Je bent een stuk goedkoper uit dan als je alles (nieuw) koopt. Je betaald alleen voor wat je echt gebruikt en dit kan zo 70% schelen.
  2. Heel erg duurzaam, doordat meubels meerdere keren gebruikt worden. De materialen worden optimaal benut. Door huren draag je direct bij aan een beter milieu.
  3. Geen opslag. Dat is nog eens fijn, je hoeft dus geen plek te zoeken in huis om alles te bewaren. Het gaat door naar de volgende gebruiker.

Huur een babyuitzet

Wat ga je kopen

En natuurlijk snap ik dat je ook graag iets wilt kopen. Focus je dan op de kleinere dingen zoals accessoires voor op de babykamer, een leuke wandplank of duurzaam beddengoed van biologisch katoen.

Hulp nodig?

Wil je met de gehuurde babyuitzet een mooie babykamer inrichten en kun je nog wel wat hulp gebruiken om er een mooi geheel van te maken? Mail of bel mij voor advies.