KINDERKAMERSTYLIST – ANNEMARIE

In 2013 is mijn carrière als DUURZAME KINDERKAMER STYLIST begonnen met mijn eigen label Evy+Anne Duurzaam Slapen. Al snel daarna was ik met de inrichting van kinderkamers bezig. Kinderkamers zijn één van de leukste plekjes in huis. Ik ben op zoek gegaan naar wat de mogelijkheden zijn om duurzaam in te richten. Welke opties zijn er allemaal en hoe doe je dat. Als kinderkamerstylist geef ik styling- en inhoudelijk advies over duurzame kinderkamer inrichting. Dit doe ik in de regio Amsterdam en daarbuiten.
Voor mij komt in mijn werk als kinderkamerstylist alles samen, creëren en duurzaamheid.

Ik woon in Amstelveen en deel mijn leven met Menno. Wij hebben drie kinderen, Evy (2004), Tyn (2007) en Julius (2011). Onze gezinspassie is hockey; we spelen allemaal. Daarnaast hou ik van lekker (vegan) eten, yoga en Italië is mijn favoriete vakantieland.

https://duurzamekinderkamerstylist.nl/kinderkamer-stylist-advies/”

Werkwijze

Duurzaam en mooi te werk als kinderkamerstylist

Een KINDERKAMER is één van de beste plekken in huis om DUURZAAM in te richten. De reden om kinderkamerstylist te worden. Een duurzame kinderkamer koop je niet kant en klaar, de manier van werken en INRICHTEN is anders. Lang niet alles hoeft namelijk nieuw in een kinderkamer. Het is een kamertje dat groeit, net als je kind. Ik kijk naar wat er nog in huis is. Let op de materialen en geef advies over waar je wat kunt kopen. Een duurzame kinderkamer richt ik in op gevoel en wordt daardoor persoonlijk en warm. Zo breng ik als kinderkamerstylist duurzaam en mooi samen.