skip to Main Content

Neem nu contact op en vraag een offerte aan.

Fijne merken voor duurzame babykamer inspiratie

De wens van Laura de Jong van www.poppytopumpkin.nl : aan een groot publiek laten zien hoe leuk en mooi een duurzame babykamer is. Een plek vol duurzame babykamer ideeën. Samen met 42 DUURZAME merken hebben we een prachtige duurzame babykamer gemaakt. Dus voor jou hier de babykamer inspiratie.

babykamer inspiratie duurzaam

Hieronder babykamer inspiratie voor de verschillende onderdelen van je babykamer.

De vloer als babykamer inspiratie

babykamer inspiratie vloerWe hebben voor veel hout gekozen, zo onbewerkt mogelijk. Een vloer van marmoleum van www.forbo.com  MARMOLEUM is voor 97% gemaakt van natuurlijke materialen, waarvan 43% gerecycled. Daarnaast is het 100% biologisch afbreekbaar. Je kunt uit honderden kleuren, structuren en patronen kiezen. Voor de duurzame babykamer werd het een mooi zachte grijs.  En in de kamer hiernaast hebben we gekozen voor een lichte roze. Binnenkort een link naar meer inspiratie voor vloeren voor in de babykamer.

Muurideeën voor de babykamer

babykamer inspiratie muur ideeenVoor de wanden van de babykamer op de beurs hebben we gekozen om veel KLEUR te gebruiken. Door vooraf een kleurenpalet te maken met behulp van de kleuren staaltjes van www.mommypaint.com, was het uitgebalanceerd. Dit laat zien dat je heel goed met kleur kunt werken. Door kleuren terug te laten komen in bijvoorbeeld accessoires, creëer je harmonie.

Een toffe PRINT in een babykamer is natuurlijk hartstikke leuk. In de duurzame babykamer hebben we met een paneel gewerkt achter de commode. Het leuke van een paneel is dat je het kunt verplaatsen en je niet voor altijd aan het behang ‘vast’ zit. Voor de duurzame babykamer hebben we gekozen voor BEHANG Wilde dieren cool van www.studioditte.nl  Op Marktplaats worden vaak behang left-overs aangeboden. Ideaal om een paneel mee te maken en je hebt zelf minimaal over. Wil je een ander behang, dan doe je hetzelfde aan de andere kant van het paneel. Zo kun je ook wisselen, interieur lovers kunnen zich uitleven.

Accessoires

Duurzame merken die fijne accessoires voor de babykamer hebben zijn: www.trixie-baby.com , www.anneclairepetit.com , www.nacotrade.nl en www.c-r-e-8.nl

Wiegje

Niks fijner dan je mini-me dicht bij je te hebben. De cosleeper van www.bednest.nl is gemaakt van hoogwaardig beukenhout dat FS gecertificeerd is en een lak op waterbasis. Dit babybedje kun je ook huren zodat je minder baby spullen bezit. 

Kast

Weleens gedacht aan een kast van gerecycled karton? Dat kan, www.cartonidesign.com  maakt prachtige design kasten die perfect in een babykamer passen. Cartoni ontwerpt zonder gebruik te maken van nieuwe grondstoffen. Ook voor elders in het huis is dit een prachtige kast.

Planten

En natuurlijk GROEN, planten zuiveren de lucht dus ook in deze duurzame babykamer de planten van www.sprinklr.co

Nog meer duurzame inspiratie voor de babykamer?

Er zijn nog veel meer mooie en duurzame merken voor de babykamer. Wil je weten welke, neem dan contact op of stuur een mail.

 

Back To Top