In 7 stappen een nieuwe kinderkamer

1. Kennismaking

(online of offline)

We maken een afspraak dat ik bij je langskom* of we plannen een online kennismaking

* binnen een straal van 30 kilometer vanaf Amstelveen is dit gratis. Daarna 0,30 cent per kilometer

i

2. Invullen vragenlijst

 

Door het invullen van de vragenlijst, geef je mij nog meer informatie die ik heel goed kan gebruiken.

3. Moodboard en kleuren

 

Je krijgt een moodboard en een kleurenvoorstel.

Een moodboard is een sfeerimpressie. Het bestaat uit een aantal beelden die nog niks met interieur te maken hebben. Klinkt gek hé, heel belangrijk is dat je kind en jij zich thuis voelen in de sfeer. Na akkoord gaan we door naar de volgende stap.

4. Muren

(evt. vloeren en gordijnen)

Je krijgt een voorstel voor de muren. Dit bestaat uit een kleuradvies voor verf en eventueel behang.

Heb je een vloer en gordijnen nodig? Dan beginnen we daarmee.

5. Meubels

Je krijgt van mij een lijstje met wat er nodig is. Als eerste ga je kijken wat je nog in huis hebt en wat er hergebruikt kan worden. Als we dit weten, ga ik verder met een concreet voorstel. Wat je kan verwachten:

  • Links Marktplaats advertenties
  • Een selectie van meubel opties en waar je die kunt kopen.

Heb je iets moois gevonden en moet het geschilderd worden, je krijgt van mij kleuradvies.

6. Plattegrond

Nu word je steeds nieuwsgieriger naar hoe het gaat staan en wat de mogelijkheden zijn. Hier krijg je een 3D impressie van. Soms zijn er meerdere opties en kun je kiezen.

7. Accessoires & Verlichting

De finishing touch van jouw kinderkamer. Ook voor de accessoires is het uitgangspunt, wat kan er hergebruikt worden. Ook kijken we naar persoonlijke accessoires en wat je zelf nog van vroeger hebt. Dit geeft de kinderkamer een unieke sfeer. Heden en verleden komen samen in de kamer van je kind. En natuurlijk is het leuk om ook wat te kopen. Je krijgt van mij een overzicht met dé accessoires die je nodig hebt. Hier krijg je van mij een overzicht van.

Z

Klaar in 7 simpele stappen! 

Je krijgt van mij alles aangeleverd volgens bovenstaande stappen. Doe je gelijk mee en ga je aan de slag?

Dan heb je in 7 simpele stappen jouw kinderkamer.

Ga samen met mij aan de slag:

“Annemarie heeft ervoor gezorgd dat ons kleine kinderkamertje veel meer sfeer heeft gekregen. Ze heeft verstand van zaken en dat merk je aan alles. Ook kon ik haar altijd bereiken en was ze erg on point met reageren. Het is nog leuker geworden dan ik dacht!”

Anne-Brechtje

Moeder van Juda

We zijn heel erg blij met het eindresultaat en Annemarie heeft ons gedurende de transformatie ook steeds verschillende tips gestuurd zodat we goed konden vergelijken en precies de spullen en kleuren hebben gekozen die bij onze kinderen/ons passen

Saskia en Oscar

Ouders van Balthazar en Aurelie

“De onderlinge communicatie was altijd goed. Jouw flexibiliteit was ook heel fijn en we voelden altijd de ruimte eerlijk tegen je te zijn. Het moodboard en het kleurenpalet hebben ons heel veel richting gegeven. Het was heel fijn dat je Kalle als kind meenam in het ontwerp. Je hebt de tijd genomen ons te leren kennen en de sfeer van ons hele huis mee te nemen. We vonden het heel knap hoe je dat allemaal ‘op afstand’ deed!”

Jorien en Mijke

Moeders van Kalle